Меню

Изглед

Телешки чийзбургер МЕНЮ

(0)
8.00лв.

телешки чийзбургер, пържени картофки и кока кола кен

Телешки Биг Бън МЕНЮ

(0)
11.00лв.

Биг Бън телешки, пържени картофки, кока кола кен

Криспи чикен МЕНЮ

(0)
9.00лв.

криспи чикен, пържени картофки, кока кола кен

Среден дюнер МЕНЮ

(0)
9.30лв.

среден дюнер, пържени картофки, кока кола кен

Дюнер в питка МЕНЮ

(0)
11.00лв.

дюнер в питка, пържени картофки, кока кола кен

Багета "Пепито" МЕНЮ

(0)
10.00лв.

багета Пепито, пържени картофки, кока кола кен

Багета с риба тон МЕНЮ

(0)
10.50лв.

багета с риба тон, пържени картофки, кока кола кен

Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)